söndag 14 september 2008

Google känner mig

Jag noterar med viss bitterhet att Google-annonserna på denna blogg numera gör reklam för en kontaktförmedling. Googles algoritmer måste vara ohyggligt avancerade eftersom de har lyckats upptäcka att såväl jag som merparten av mina läsare är i akut behov av sådana tjänster.

Vad har förresten hänt med Sveriges kändisar? Tito Beltran är åtalad för våldtäkt och nu i helgen har två andra kända sångare anmälts för våldtäkt respektive kvinnomisshandel. Att KR än en gång råkat illa ut är kanske inte så konstigt, han har ju trots allt uppmanat till kunglig våldtäkt, men att P*** D** misshandlar frugan förvånade mig faktiskt.

Tillägg:

Jag måste skriva av mig. Problemet förtjänar inte ett alldeles eget inlägg så jag skriver här istället. Jag var precis hos min lokala ICA-handlare och gjorde några mindre inköp. Det är söndag och jag är dessutom ledig imorgon vilket gjorde mig sugen på lite gott kaffebröd (egentligen tebröd). Jag köpte en förpackning med Brownies som verkade goda. Alldeles nyss kokade jag mig en kopp te och öppnade förpackningen. Till min fasa upptäcker jag då att Browniesarna är pyttesmå! Så små att de knappt är en hel tugga stora ens. Brownien är ungefär hälften så stor som brownien på paketet. Snacka om att bli grundlurad. Jag upptäckte även att det faktiskt står "Mini brownie" på paketet men hallå, så små som de är kan man ju faktiskt inte ens föreställa sig att dom kan vara. 36 spänn för 8 pyttepyttesmå brownies är ju helt sanslöst. Nu är ni i alla fall varnade. Café Mini Brownies från Göteborgs Kex är oerhört små.

5 kommentarer:

Sofe sa...

Jag är minst lika upprörd som du! Vart är världen på väg egentligen? Och varför sitter vi bara här och accepterar skiten istället för att gå ut på stan med plakat och megafoner för att kräva en förändring? Man kan inte bete sig hur som helst och sen tro att Svenska folket ska se mellan fingrarna. Usch! Tur att du varnade så att jag personligen slipper uppleva besvikelsen över att få minimala brownies.

Sen förstår jag inte riktigt vad du menar med att merparten av dina läsare är i akut behov av kontaktförmedlingstjänster. Så jag tar inte åt mig alls. Inte det minsta. Inte ens en liten, liten gnutta. Keine gnuttchen.

Gustav sa...

Haha! Keine gnuttchen. Så makalöst roligt. :)

För oss som inte brukar ha för vana att köpa irländskt sällskap behöver kontaktförmedlingstjänster faktiskt inte vara ett dåligt alternativ. ;)

Sofe sa...

Jag är ganska övertygad om att det bara är saddos som hänger på datingsidor, men å andra sidan är jag bara en gosedjursparad på sängen ifrån att bli just ett saddo så det kanske inte är en så dum idé trots allt. Det blir ju ganska dyrt i längden att hålla på att åka fram och tillbaka till Irland... Jag ska genast börja fila på min presentation. :)

Gustav sa...

sofe:

Om du uppdaterade din blogg lite oftare skulle fler än en kille upptäcka dig. Den metoden är dessutom gratis och jag behöver nåt att läsa. :)

Sofe sa...

Så det du försöker säga är att en gång varannan månad inte är ofta nog? Huh. Vilka krav dagens ungdom har på stimulans...

Tror dessutom inte att min blogg fungerar som raggningsknep. Det finns nog vissa sidor hos mig som bör mörkas i det inledande skedet. :)