torsdag 7 augusti 2008

Uppdatering

Min fina härliga trotjänare till HP-dator återhämtade sig från te-attacken. Jag borde aldrig ha tvivlat. Min första dator var skit, dvs inte en HP, och den åkte in och ut på verkstaden. Därefter har jag bara haft HP-datorer, både stationära och bärbara. Jag har aldrig haft några problem med dessa HP-datorer. HP är kvalitet. HP är bäst.

Min senaste månadsuppdatering kan ni läsa nedan. Den är något försenad. Börsraset drabbade även mig under juli månad. Augusti förefaller dock ha startat något bättre.

Nytt för denna månadsuppdatering är att jag visar hur många månader jag kan klara mig utan inkomster med mitt nuvarande kapital. Tanken är att jag regelbundet skall följa upp detta och, förhoppningsvis, kunna se hur min väg till ekonomisk frihet blir bredare och rakare för varje månad som går. I nuläget klarar jag mig i lite drygt två år utan inkomster. Inte illa, om jag får säga det själv. På två år kan mycket hända.

5 kommentarer:

Cristoffer sa...

huga jag hade en HP en gång, den var äkta dunderskräp. Idag har jag en mac som aldrig någonsin krånglat...mycket trevlig dator. Lite synd att det inte är fler som upptäckt apple.

Destination Miljonär sa...

Vad snällt att datorn återuppstod igen :) Då sparar du ju en hel del nu när du inte behäver köpa en ny :)

Gustav sa...

cristoffer: Å andra sidan är det väl ganska vanligt att just apple-ägare klagar på kvaliteten. Har man själv aldrig haft några problem med ett visst märke är det naturligt att man håller sig till detta. Jag har för övrigt svårt att se att t ex Fujitsi-Siemens, Lenovo eller Dell skulle hålla en högre standard än HP. Bland de stora märkena står HP i en klass för sig. :)

plupp sa...

vad-var-det-jag-sa ...

Så bra, då får vi något att läsa nu då. Inte bara OS tack. Närmare bestämt inget OS, tack-tack ... ;-)

Gustav sa...

plupp: Låt oss hoppas att vattnet inte ger några oväntade långsiktiga effekter. Datorn kanske börjar rosta efter ett tag. Det hade nog varit bättre att spilla vin trots allt. :)