lördag 16 augusti 2008

Lyxfällan byter programledare - pyramidrådgivning snart i TV

Lyxfällan byter programledare, skriver Aftonbladet. Programledarbytet kan nog vara bra. Tyvärr hamnar Charlie Söderberg inte på soptippen utan han skall istället få leda ett nytt program med parhästen Mathias Andersson. Detta program skall handla om människor med god ekonomi och hur man får en ännu bättre ekonomi - hur man blir rik kort och gott.

Charlie Söderberg förespråkar som bekant deltagande i pyramidspel som en väg till att bli rik. Det skall därför bli mycket intressant att se det nya programmet hösten 2009. Pyramidspel (C3-play, Bridge, Better Globe m fl) uppstår och läggs ner med en rasande fart. Charlies nya program kan därför förhoppningsvis fungera som en varningsklocka för vilka nya företag man INTE skall placera sina pengar i.

Mer om Charlies "Hur du blir rik"-råd läser du här.

6 kommentarer:

Destinationmiljonär sa...

Låter ändå små intressant, så måste ju ta och se någon avsnitt som kommer.

Gustav sa...

destinationmiljonär: Jag brukade gilla Lyxfällan men efter ett tag kändes det som om alla avsnitt var exakt likadana. Man visste redan vad Charlie och Mathias skulle säga innan de sa det. Nya programledare ger förhoppningsvis förnyelse och lite annorlunda infallsvinklar.

Säga vad man vill om Charlie, men underhållande är han i alla fall! Jag kommer också att se hans nya tv-serie.

Pokerinvesteraren sa...

Tre punkter med "baka in krediterna i ett enda banklån" som nyckeln. Det blev ju ett program för folk som gottade sig i hur andra strulat till det för sig. Fast det kanske var meningen...

Om nån vill gotta sig i upp och nedgångar för en pokerspelare som ska försöka sig på andra investeringar än på pokern får gärna komma och hälsa på här: http://pokerinvestering.blogspot.com/

Gustav sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gustav sa...

pokerinvesteraren: Jag skulle vilja se Lyxfällan hjälpa en ensamstående arbetslös 3-barnsmamma som helt saknar tillgångar.

Destinationmiljonär sa...

gustav: Det skulle jag också vilja se. För det skulle verkligen vara en utmaning.

Håller med om att avsnitten började lika varandra efter ett tag. Blev som att man själv skulle kunna ha tagit över programmet :)