lördag 7 juni 2008

Slössamt leverne

Jag tvivlar på att det finns ett ord som heter slössamt men jag får ursäkta mig med att jag förmodligen har drabbats av solsting. Likbleka nordbor gör sig helt enkelt inte särskilt bra i solen.

Idag har jag slösat bort fantastiskt mycket pengar på helt onödiga ting. En hel del mat har också grävt djupa hål i plånboken (jag är trots det ändå hungrig och jag har inget ätbart i kylskåpet om man undantar en falukorv som jag inte tänker äta av eftersom det ger obehagliga associationer att smaska i sig korv på kvällskvisten). Betydligt bättre med melon då men man blir knappast mätt av två små bitar. 4 äpplen ligger i fruktskålen på köksbordet men det kan vara bra att spara dessa till morgondagens frukost.

6 kommentarer:

Rikframtid sa...

Slösamt levene hör sommaren till :)

Gustav sa...

rikframtid: Nej så fan heller. På sommaren skall man inte slöa, man skall utnyttja den lediga tid man får till hårt arbete som man annars inte hinner med!

30closer sa...

Jag tycker att du ska slösa ännu mer pengar, och då på en kilt.
Manvänligt och svalkande i sommarvärmen! Är du riktigt på slår du till och köper kjol :)

Gustav sa...

30closer: En riktig man kan precis som jag bära upp även en kilt. Det är annat det jämfört med många av dagens så kallade män som springer omkring och sminkar sig, gymmar och bär handväska. :)

ja gillar ekonomi sa...

Hmm.. "obehagliga associationer" som falukorven ger dig..??(observera att ja absolut inte kommenterar pga att ordet korv finns med i texten)

Gustav sa...

ja gillar ekonomi: Även om man ibland är riktigt sugen på ett rejält stycke korv, att ägna hela kvällen åt att gotta sig med, innebär inte detta att man måste falla för frestelsen. Detta måste du respektera.