fredag 6 juni 2008

Nationens sorgliga tillstånd

Idag är det Sveriges nationaldag. Tyvärr måste vi konstatera att Konungariket Sverige styrs av en regering det ligger nära till hands att betrakta som landsförrädare. Nedmonteringen av Sveriges militära förmåga har nu gått så långt att vi inte kan bjuda en yttre fiende något militärt motstånd, vi kan inte skydda våra gränser och vi kan inte skydda civilbefolkningen. När en regering så fullständigt struntar i sin huvuduppgift, att värna rikets fortbestånd, skydda sin befolkning samt upprätthålla medborgarnas fri- och rättigheter i alla lägen (vilket omöjliggörs utan en stark försvarsmakt) har vi att göra med en regering som begår förräderi mot sitt eget folk. Det naturliga vore att i ett sådant läge ställa dem alla, med Fredrik Reinfeldt i spetsen, inför domstol, åtalade för högförräderi.

4 kommentarer:

Tyke Viking sa...

Grattis till en bra blogg. Lägger in dig i länklistan.

Kämpa På!

Gustav sa...

tyke viking: Trevligt att du uppskattar den. Jag hoppas att din nuvarande blogg får leva längre än dina tidigare. I din situation hade jag dock helt klart föredragit att skaffa en egen domän.

Dade sa...

Högförräderi... ja vi kanske borde arkebusera hela bunten. Och eftersom förra regeringen bedrev samma linje med nedmontering de också kan vi knäppa dem på samma gång.

Gustav sa...

Dade:

Det är korrekt att även den förra vänsterkartellen bedrev en försvars- och Sverigefientlig politik. Vad som gör den borgerliga regeringens politik extra skamlig är att den kommer som en överraskning för de borgerliga väljarna. Inte någon gång i valrörelsen talades det om att borgerliga, traditionellt försvarsvänliga, partier skulle slakta försvaret.