tisdag 13 maj 2008

Lönesamtal

Årets lönesamtal genomfördes idag. Utöver den avtalsenliga höjningen av lönen, som kompenserar för inflationen och lite till, får jag en extra höjning 1 000 kr. Jag får alltså en rejäl reallönehöjning även i år, vilket klart känns mycket angenämt. Jag är ingen höginkomsttagare men min löneutveckling de 2 senaste åren har varit mycket god. Jag har inget krävande jobb. I princip kan jag prestera goda resultat utan minsta ansträngning. Mot denna bakgrund är jag relativt nöjd med min lön.

7 kommentarer:

bea sa...

grattis, fan va nice!

Gustav sa...

bea:

Jo, det var trevligt. Men varför tar du ett av mina nöjen ifrån mig genom att sluta blogga? Du är ju fanttastiskt rolig och underhållande! Det minsta du kan göra är att starta en blogspotblogg men enbart inbjudna läsare...ett annat alternativ är att du börjar skriva i min blogg istället. Du väljer själv. :)

Markus sa...

Grattis killen! Alltid skönt att känna att man fått rejält påökt!

bea sa...

Ja ska ju inte sluta! bara ta uppehåll nån månad eller fem... Av någon mystisk anledning har min vanligtvis utbredda uppmärksamhetskåthet stillats. Och nu kommer ja ju dessutom få ännu mer tid över till att va ute och göra hyss.. ;)

Gustav sa...

bea:

På vilket sätt gynnas jag av att du kan vara ute och göra hyss om jag inte kan sitta hemma och läsa om dem? :(

plupp sa...

Trevligt! Bra jobbat!

fröken störd sa...

Gustav, du vill gifta dig rikt. And i aim to please. Ja kan liksom inte sitta hemma och blogga hela dagarna utan ja måste faktiskt jobba och tjäna pengar också..

ps. på söndag firar vi 4 månader ds. ;)