fredag 2 maj 2008

Jag är inte död (+ rolig film om kvinnors hjärnor)

Influensan har verkligen tärt på mina krafter. Jag har inte tillfrisknat helt ännu men jag tror det värsta är över. Förmodligen kommer jag vara rejält trött lång tid efter att alla symptom försvunnit. Jag brukar försöka svara på alla kommentarer som inkommer men har av naturliga skäl inte orkat med detta på sistone.

Tydligen har stackars Poor Me också gått och blivit sjuk (sedan hon först hånat mig). Jag vill dock påpeka att kvinnors sjukdomar på intet sätt kan jämföras med mäns sjukdomar. Kvinnans hjärna skiljer sig nämligen i sin funktion påtagligt från mannens. Se Schejken förklara detta i filmen nedan.

Ny månad brukar betyda ekonomisk månadsuppdatering. Denna får dock vänta tills krafterna återhämtat sig. Eventuellt kommer den i helgen.7 kommentarer:

bea sa...

tänker du aldrig på annat än kvinnor eller? du verkar ju fan helt jävla insnöad... ;)

Anonym sa...

Hahaha... ont i magen var resultatet av den informationsrika filmen! :)

Anonym sa...

Hahaha... ont i magen var resultatet av den informationsrika filmen! :)

Poor me sa...

Hur går det med din sjukdom? Jag verkar ha fått en mildare variant än du. Anpassad för kvinnor.

Gustav sa...

bea:

Det händer att jag tänker på kvinnor ibland. Det har du rätt i. Däremot tänker jag aldrig på småflickor så du behöver inte oroa dig. :)

säker ekonomi:

Filmen visar mycket tydligt med vilken omtanke de muslimska männen sköter om sina kvinnor. De försöker verkligen förstå er!

poor me:

Själva influensan verkar vara över för den här gången. Jag har dock inte återhämtat mig ännu. Aptiten är till exempel fortfarande borta. Det skall bli intressant att väga sig och se hur många kilo som har försvunnit. :)

Poor me sa...

Åh vad jag önskar att jag kunde tappa aptiten när jag är sjuk! Men nejdå, jag blir sugen på glass. Why God, why!? Är du så utmärglad att du knappt kan stå upprätt nu?

Gustav sa...

poor me: Jag har faktiskt vägt mig idag och det visade sig att jag inte gått ner mer än några enstaka kilon. Jag blev riktigt besviken då jag hade hoppats på åtminstone 5 kg i viktnedgång. Det är obegripligt hur en veckas fasta kan ge så klent resultat!