tisdag 29 april 2008

Sjukdomsuppdatering

Efter att ha överlevt natten går sjukdomen nu in sitt fjärde dygn. Vem som helst hade gett upp vid det här laget men jag är av annat virke. Jag läste text-tv att Danmark har drabbats av fågelinfluensa. Jag misstänker därför att det är fågelinfluensa och inte vanlig influensa jag lider av. Det skulle förklara en hel del. Som sagt, det är riktigt synd om mig, synd att helvetet jag lider av inte med ord kan beskrivas.

6 kommentarer:

plupp sa...

Hm, detta är ett besvärligt fall måste jag säga. Jag skulle förorda hönssoppa, det är bra vid sjukdom. Företrädesvis från danska höns, eftersom det då kommer att immunisera ditt immunförsvar. Alltså fungera som vaccin - i princip. Tror jag. Det kan vara värt att prova i alla fall. :-)

Sen tycker jag du ska vara lite positiv, du gör ju i alla fall inte av med onödiga pengar när du ligger och lider! :-D

Per Penning sa...

Växer det inte fjädrar på ryggen är det inte fågelinfluensa.

Poor me sa...

Haha män är roliga när dom är sjuka!

Anonym sa...

Krya på dig! Och du, Poor me, tänk på reklamen: "Ni kvinnor ska snacka om att föda barn! Ni skulle bara VETA hur det är när en karl är riktigt förkyld!". :)

Poor me sa...

Somliga straffar gud genast... febern har börjat smyga sig på mig och det värker i hela kroppen. Jag ska aldrig skratta åt en sjuk man igen. Never.

plupp sa...

Nu börjar jag bli lite bekymrad över Gustavs tillstånd, detta tycks allvarligt. Sen blir jag ännu mer bekymrad över Poor me, ett sådant löfte kommer inte att vara lätt att hålla ... :-D.

Nåja, krya på er!