fredag 11 april 2008

Lyxfällan-Charlie vägrar svara på enkel fråga

Ingen har väl missat att Lyxfällan hade säsongspremiär igår kväll. Jag tyckte faktiskt att programmet var riktigt tråkigt, det följde Lyxfällanmallen till punkt och pricka - vi börjar kunna upplägget nu! Större delen av programmet ägnade jag åt att reta upp mig på missfostrets (han kan förmodligen inte hjälpa det, inavel kan leda till missbildningar) sällsynt fula tatuering mitt på halsen. Tjejen, som verkade normal, söt, hyfsat smart och inte det minsta inavlad, borde faktiskt kunna hitta någon bättre än den tatuerade hakmannen.

Nu till ämnet. Charlie Söderberg är dessvärre djupt insyltad i MLM-träsket, eller vad som på vanlig svenska kallas pyramidspel. I ett tidigare inlägg skrev jag mer om Charlie Söderberg och hans MLM-engagemang. Det inlägget hittar du här.

Efter gårdagens program fick tittarna möjlighet att chatta med programledarna. Jag passade då på att fråga Charlie varför han tycker det är en bra idé att uppmana folk att bli involverade i MLM-nätverk (pyramidspel). Charlie ville dock inte stå för sina åsikter. Frågan publicerades inte och tv-tittarna fick därför inte möjlighet att ta del av ekonomirådgivarens åsikter.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Lite lågt att kommentera någons utseende. Man kan inte hjälpa hur man ser ut.

//M

Gustav sa...

Anonym: Det är ju det jag skriver! Inavel är en möjlig orsak och hur skall han kunna hjälpa det?

Jeppe sa...

Va man kan inte hjälpa att man har fula tatueringar? Nää precis som att man inte kan hjälpa att man har skulder osv. Konstigt att tråkigheter alltid drabbar sopor till personer.

Gustav sa...

jeppe:

Fula människor borde åtminstone ha vett nog att inte visa upp sig i tv. Denna blogg ligger i framkant även när det gäller utseendekrav - vi kan bara hoppas att tv i framtiden tar efter bloggen och enbart visar upp snygga människor (Nora Strandberg). :)

Sjukskriven sa...

Jag tycker dem verkade vara enkla personer både två med liknande temperament. Tycker dem verkade passa utmärkt!

Om alla tjejer skulle gå efter utseendet skulle säkerligen varken du eller jag Gustav träffa några tjejer överhuvudtaget (:

Gustav sa...

Sjukskriven:

Nja, nu är jag ju faktiskt en jävligt snygg person. :)

Ett tips till alla som har svårt att träffa tjejer är annars att de startar en blogg som liknar den här. Rena bejbmagneten faktiskt! Jag får det ena snuskiga erbjudandet efter det andra. ;)