söndag 20 april 2008

Kort uppdatering

Bloggen har på sistone inte uppdaterats särskilt frekvent. De inlägg som ändå har publicerats har hållit hög klass, men jag förstår om ni läsare är besvikna som inte får läsa flera nya inlägg varje dag. Jag har haft mycket att göra och då är det inte alldeles lätt att tillfredställa er hunger efter nya spännande inlägg.

Jag kommer vara ganska frånvarande även under nästa vecka men skall försöka klämma in en del inlägg ändå, för att stilla er abstinens.

Det är viktigt att ni besöker bloggen flera gånger om dagen. Annars riskerar ni att missa de inlägg som enbart postas under en begränsad tid. Inom en snar framtid kommer jag att publicera en hel del ganska häpnadsväckande avslöjanden. Detta vill ni inte missa! Det finns en hel del skojare där ute. Ni vet vilka ni är och ni har all anledning att känna er rädda...

Flera läsare har på sistone hört av sig till bloggen för att fråga hur det går med romansen mellan Finanskvinnan och mig. Det skall ni skita i! Jag säger ändå att vårt förhållande aldrig har varit bättre, trots avståndet till Stockholm (eller kanske tack vare avståndet till Stockholm), men att det i nuläget inte är aktuellt att flytta ihop (eller att ta förhållandet till nästa nivå).

5 kommentarer:

Finanskvinnan sa...

Ur en rent platonisk synvinkel måste jag säga att det är den bästa helt bloggbaserade romansen jag haft.

Ser mycket fram emot de spännande och tidsbegränsade inläggen.

bea sa...

haha someones in löööv.. ;)

(för övrigt undrar man ju av finanskvinnans kommentar hur många bloggromanser hon haft egentligen!) =P

Finanskvinnan sa...

Bea: Haha, nej, jag har ingen tidigare erfarenhet av bloggbaserade romanser. Jag måste säga att det är överaskande ensidigt än så länge.

Gustav sa...

Finanskvinnan:

Den bästa romansen du haft. De orden värmde!

Bea:

Lägg dig inte i.

Finanskvinnan:

I ett förhållande är det viktigt att man är öppna mot varandra och delger sina känslor. Just nu upplever jag att du är frånvarande och inte ger mig någonting. Det gör mig ledsen.

Finanskvinnan och Bea:

Jag gillar när ni slåss om mig. Kom bara ihåg att vinnaren inte nödvändigtvis är den som vinner.

plupp sa...

Ahhh, en cyberromans, sååååå rooomantiskt! Detta par kommer jag att värna om, och göra mitt bästa för att öka deras chanser till en lycklig cyberförening (vi är väl moderna människor?!)! Jag vet inte än hur det ska gå till, men eko-féns vägar äro outgrundliga! :-D