tisdag 25 mars 2008

Medeldag

Börsen steg kraftigt och det var ju bra. Mindre bra var att arbetsdagen var fruktansvärt långtråkig - jag gav inte mig själv några arbetsuppgifter överhuvudtaget utan ägnade istället tiden åt att kolla in börskurserna på Dagens industri. Snön ligger vit och fin på gatorna vilket naturligtvis är utmärkt. Dessvärre tar flickorna på sig mer kläder så fort det snöar några decimeter så inte ens snön är uteslutande positiv. Lite upp och lite ner idag alltså. En typisk medeldag. Imorgon ser jag fram emot fallande börskurser och korta kjolar.

6 kommentarer:

Markus sa...

Det verkar som att alla haft en riktigt beige dag på jobbet idag. I alla fall de jag pratat med, inklusive mig själv!

Gustav sa...

Men det är inte så konstigt markus. Folk tvingas tillbaka till arbetet efter en härlig helgledighet och till råga på allt har dom i dag dessutom fått sin lön och upptäcker därmed hur grymt underbetalda de är. Klart man blir sur! I mitt fall är det dock varken dårar till arbetskamrater eller min löjligt låga lön som orsakar deppigheten - det är tristessen.

Poor me sa...

En del av oss har haft turen att vara lediga även idag. Jag t.ex. Jag har haft en väldigt trevlig och produktiv dag när jag har gått runt här hemma och pysslat. Givetvis iförd en kort kjol som sig bör.

plupp sa...

Är inte kort kjol ett tecken på högkonjunktur? Det verkar som en paradox till fallande börskurser! ;-)

Gustav sa...

poor me: Du borde ha gått omkring i snöovädret med din korta kjol.

plupp: Korta kjolar ger bra tröst när börsen faller.

Karriärmorsa sa...

Hahaha, bra att vi alla har olika syn på "lycka"

;0)

//KM

karriarmorsa.blogspot.com