torsdag 13 mars 2008

Internetproblem

Min Internetanslutning fungerade inte igår. Det var faktiskt ganska skönt. Normalt sett står ju datorn på hela tiden och då blir det lätt så att man passar på att kolla in nyhetsflödet, läsa olika bloggar, granska börskurser osv lite för ofta. Jag brydde mig inte ens om att kolla in börskurserna eller nyheterna på text-tv igår, vilket bör betyda att jag trots allt inte är beroende.

7 kommentarer:

Stormrik sa...

Att inte vara beroende, låter väldigt hälsosamt.

Själv har jag ägnat vissa helgdagar och spenderat ca 10 timmar framför datorn och kollat på börsinfo, fixad kodningen med bloggen osv. Nä jag är inte alls beroende. :-)

Förresten skulle du kunna byta länken för stormrik till: http://www.stormrik.se

Detta är nämligen min nya blogg, där jag kommer att fortsätta ekonomiblogga. Jag kommer att lägga upp en länk till dig oxå.

Gustav sa...

stormrik:

Har korrigerat din länk nu. Lycka till med din nya sida!

kakor e gott sa...

Jag saknade dig så mycket igår att jag trodde jag skulle dö.

Som tur var dog jag inte.

Blir du inte sugen på att smacka in mer i kinnevik föresten eftersom den dippat senaste dagarna. Eller vill du hellre ha mindre pengar i flera olika företag än större summor i få?

Karriärmorsa sa...

Ibland är det nyttigt att bevisa för sig själv att internet-världen inte är "hela världen"...

//KM

ekonomisanering sa...

trevlig helg

Gustav sa...

miss b:

Nej, det är inte aktier jag är sugen på nu för tiden.

Som du kanske har noterat är det nästan bara investmentbolag jag har köpt. Jag är nöjd om dessa går ungefär som index. 3 stora investmentbolag ger hyfsad riskspridning. För tillfället är det inte aktuellt att köpa aktier i "vanliga" bolag men i takt med att mina tillgångar förhoppningsvis växer i storlek finns nog utrymme att plocka in några ytterligare aktier i portföljen. Du får då gärna komma med tips.

Gustav sa...

karriärmorsa:

Det är onekligen lätt att fastna framför datorn.

ekonomisanering:

Trevlig helg!