tisdag 1 januari 2008

Om Bloggen

Saldot på Adsense-kontot formligen exploderade under årets sista dagar och ökade från US$ 0 till US$ 9,03. Bloggens genomsnittliga dagsinkomst steg därmed från 0 till 15 cent. Besökarantalet har för övrigt visat en stadigt stigande trend och bloggen ligger i skrivande stund på plats 10 på Bloggtoppens ekonomilista. Förhoppningsvis skall dagsinkomsten på 15 cent därmed kunna bibehållas.

3 kommentarer:

Miss Millionairess sa...

Gratulerar far man val saga da! Adsense ar valdigt opalitligt verkar det som (ja for mig i alla fall) vissa dagar blir ett par klick flera dollar andra dagar blir klicken ingenting alls!

Never mind, det ar kul att veta att folk bryr sig i alla fall!

Gott Nytt Ar och hoppas du kan halla takten pa Adsense!

Gustav sa...

Miss M:

Jag skrev inlägget med glimten i ögat, är väl bäst att tillägga.

Det kvittar förresten om inkomsten från Adsense är 0 dollar eller 100. Man får ändå skatta bort merparten och det kan ju för en vanlig blogg ändå aldrig bli frågan om några summor att verkligen räkna med.

När det gäller din fundering om klicken är det ju så att varje klick inte är lika mycket värt och inte heller skall vara det. Att klicka på en länk och sedan lämna den direkt ger kanske 10 cent. Att stanna kvar på sidan i flera minuter, klicka sig vidare och faktiskt ta till sig innehållet kan ge flera dollar. Det är även naturligt att ett klick som leder till att man köper en vara eller tjänst ger mer betalt än ett klick som inte leder till ett köp.

Gott Nytt År till dig också!

Miss Millionairess sa...

Va? Men jag som trodde det skulle gora oss alla till miljonarer...? ;-)