måndag 7 januari 2008

Arbetsresor kostar pengar

Jag har blivit kommenderad till Skåne på arbetsresa och tillbringar resten av veckan där. Vi får hoppas på börsstiltje - jag glömde nämligen bankdosan hemma.

Arbetsresor är ett otyg. Inte nog med att all fritid försvinner och att kompensationen är låg, man tenderar dessutom att göra av med mer pengar när man är borta än när man är hemma. Alltid är det någon arbetskamrat som vill hitta på "något", och detta något kostar som regel pengar. Det är dessutom svårare att säga nej eftersom det inte finns några undanflykter när alla bor på samma hotell. Miljonär innan 30 gick visst och gömde sig på rummet för att slippa betala för en öl i baren. Klok strategi förvisso, men eftersom jag har ett visst mått av allmänt folkvett blir det svårt att tillämpa den strategin.

Stockholmsbörsen fortsatte ner idag. Jag vill passa på att hänvisa till inlägget Börsraset lär fortsätta där jag förutspådde den kommande börsutvecklingen. Ännu har vi inte sett någon botten.

3 kommentarer:

Miss Millionairess sa...

Du, lika bra du glomde dosan tror jag - an ar det inga glada miner i alla fall...;-)

Life sa...

Men det är väl inte så fel att komma till Skåne =D , vi har så billiga priser här nere, hihi. Nåväl, ser ut som om det var lika bra att du glömde den, som miss m sa ...
Ha en fin dag

Bea sa...

hahaha